Familjen SandEng

Alla inlägg den 23 juli 2009

Av Lisa - 23 juli 2009 20:17

Vi har nu snart varit i Pite 1v å blivit upp passade allihopa! Mat lagad, barnvakt å allt fixat..

William har hunnit bada ute i poolen, lekt i lekparken som jag lekte i när jag var liten.. Vi har träffat gammelmormor å morbror Per Å Lars flera gånger, sett Per spela fotboll, lekt i Pite Havsbads stora lekpark, badat i Hammenviken. Idag har vi gått på PDOL å ätit ur matstånden, William har åkt karuseller å vunnit mjukisdjur. Jag har dessutom hunnit träffa Camilla å Niro å busat och tränat Dalia. Roligast var nog att träffa Camilla, Anna-Karin å Elin å dricka drinkar mums!! Så nu får Anna-Karin äran att blanda ihop något gott på Dopfesten!


Idag jag var på shopping humör till Ceasar, han är snart 5månader så nu handlade jag haklapp, talrik, sked å leksaker sen åkte jag å köpte gröt å burkmat. Så till middag blev det att testa morötter/potatis och till efterätt päronpure å sen en hel del mjölk. All mat gick ner! Imorgon blir det gröt till frukost. Det var roligt att se första minerna vid maten!


Sen har vi även bokat hotellrum för bröllopsnatten, efter mycket om och men blev det iaf i Hudik... Vi tänkte till S-vall å södra berget för att gå på SPA oxå men naturligtvis så var det stängt måndagar... De andra hotellen hade inget "speciellt" att erbjuda så vi blir kvar i Hudik. Bilder komemr snart när batteriet är laddat...


Ovido - Quiz & Flashcards