Familjen SandEng

Alla inlägg den 28 juni 2009

Av Lisa - 28 juni 2009 21:47

var vi bjudna på dop som sedan även visade sig vara bröllop! Grattis Jon, Carro & Elise! Efter händelserna i kyrkan var det mat ute hos Jons föräldrar å vi satt i en loge i den tryckande värmen. William var supernöjd när de hade kossor på tomten å han hittade en kompis som han sprang å lekte med. Ceasar var glad å nöjd som vanligt å vi försökte pressa i honom så mycket mat vi bara kunde.

På kvällen var det fest hemma hos Jon å Carro, kul att träffa Jontes alla kompisar, det var jätte länge sen, tror nästan att det var förra sommaren som vi träffade alla sist!! Vi kommer inte från lika mycket nu med William å Ceasar, oftast är det Jonte som åker själv.

Jag drack alkohol å tänkte att det är lungt jag blev ju inte alls nå full första gången jag drack när William var liten... men om man säger så här att jag tänkte inte på att jag nästan inte äter nå fett nu(ingen grädde, mjölk, ost, yogurt, margarin eller såser) bara det som är i maten så att säga så det blev lite mycket men jag hade super kul!


Idag har vi bara slöat på tomten i den härliga solen, William har badat i sin pool i över 1timme! Även Jonte hopapde ner å gissa vem som blev överlycklig då?!

Jag har haft mitt första Bodypump pass sedan Ceasar föddes å det gick bra men jäklar vad vi svettades!! Det var hur varmt som hellst i salen trots 7 fläktar! När jag kom hem hade Jonte grillat mums! William å Ceasar fick ta på sig pyjamasarna å så gick vi 5km med Dalia, 25grader kl 20, härligt! Båda två somnade som planerat.

Imorgon blir det att åka till stugan å ta första doppet!

Ovido - Quiz & Flashcards