Familjen SandEng

Alla inlägg den 8 juni 2009

Av Lisa - 8 juni 2009 22:40

Jonte å William gick å la sig klockan 1800 igår kväll så William vaknade 05.30 men efter att ha lekt någon timme med sina racer bilar i våran säng så somna han om och vi klev upp vid 09.

Vi åkte till "öppet hus", hade sång samling åkte rutschkana inomhus, lekte med bilar och fikade. William som brukar vara så framåt var jätte blyg och sjöng inte ens med i sångerna!!! Han älskar att sjunga!!!

Vid 12 åkte vi hem, åt lunch sen gick vi ut i lekparken, åkte rutschkana å cyklade och lekte att vi åt pannkaka, glass och drack saft. Sen tog vi oss till Williams stora studds matta å hoppade till vi stupade..

Vi gick in å drack saft å spelade sen Bamse och Byggare Bob Memory.


Idag hade vi även tid på BVC för både William och Ceasar. Ceasar fick sina 3månaders sprutor, vägde ca 6500 och var 62cm. William väger ca 17kg och är 100,5cm. Vi fick även en remiss till logoped när William har börjat stamma jätte mycket sedan Ceasar föddes. I början var det bara i början av en mening men just nu stammar han i varenda ord han ska säga. Det blir jättejobbigt för honom och hela kroppen "skakar". Han har jätte stort ordförråd för att vara en 3åring och det är väl det som gör det, han har svårt att välja vad han ska säga... Några gånger blir det att han säger  -Nä jag kan inte prata! Stackarn! Man märker så tydligt att han är medveten om det för han väljer att inte prata så långa meningar å har börjat säga bara 1ord..

Efter besöket på BVC gick vi till Biblioteket å lånade massor med böcker, vi hann även läsa några på plats och även sen när vi kom hem. Mamma MU är för tillfället en stor favorit, å de är faktiskt ganska roliga att läsa...


Imorgon är det dagis för William å jag å Ceasar ska träffa Kristina å Elsa, gå en promenad och luncha.

Ovido - Quiz & Flashcards