Familjen SandEng

Alla inlägg den 7 juni 2009

Av Lisa - 7 juni 2009 19:26

Jag har gjort i ordning en leklåda åt Ceasar å den blev ganska full på en gång. Igår var jag nämligen till stan å handlade leksaker åt honom!

Handlade en armbandskallra, två bitringar, två olika mjuka skallror och en mjuk katt med bjällra å spegel som var stor men ändå lätt att hålla i. Många skallror blev det men de flesta småbarnsleksaker är med små bjällror i. Sen fick han även nya mjukis "skor" (tofflor) som jag tycker är perfekt när det är lite halv kallt ibland, så slipper han bli kall om fötterna när vi är ute. Sen letade jag fram alla Williams leksaker som han hade när han var liten, hans lilla snutte filt som jag tyckte var så söt men som han totalt ratade...kanske Ceasar tycker bättre om den?

William fick bilen Hudson Hornet som är med i filmen Bilar, å den lämnade han inte en sekund under hela dagen, han sov även med den i natt. Vid 02 ropade han -Mamma mamma ! och han grät. När jag kom in till han så berättade han att bilen var borta. Den låg bakom ryggen på honom och han somnade om på en gång när jag gav honom den. Gullungen!!


Ovido - Quiz & Flashcards